Trompisti që mburret

Një kompozitor dhe një instrumentist i trompës po grindeshin. Trompisti mburrej se ishte i shkëlqyer dhe se mund të luante çdo partiturë dhe shante krijuesin që kërkonte një vit të shkruante një vepër. Po,- i thoshte krijuesi, se të shkruash kërkon kohë të mendosh e jo vetëm të frysh. Jo ju jeni të pazotë e ne jemi të zot e grindja po rëndohej. -“Ti nuk luan dot asnjë notë”- i tha krijuesi tropmpistit! Unë? Shkruaje – i përgjigjet ai.

Atëherë kompozitori marr një lapës dhe shkruan:

E po kjo nuk luhet – i thotë trompisti.

A të thashë? – i përgjigjet krijuesi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...