Orkestra Simfonike e Uashingtonit anullon koncertet e Azisë

Sic edhe njofton revista muzikore “pizzicato.lu” Orkestra Simfonike e Uashingtonit ka anulluar të gjitha koncertet që kanë mbetur nga turneu i planifikuar në Azi. Orkestra në fillim kishte planfikuar 8 koncerte me drejtorin muzikor Gianandrea Noseda.

Më 4 shkurt Orkestra anulloi koncertet që do të mbante në Pekin më 13 dhe 14 mars dhe në Shangai në 17 mars. Në një njoftim të bërë të enjten në mbrëmje orkestra anulloi edhe shfaqjet e datave 6-11 në in Fukui, Sakai, Hiroshima dhe Tokyo.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...