Vetmia në vargjet e kënduara nga Norah Jones

Këngëtarja Nora Xhons (Norah Jones) ka deri tani 9 çmime “Grammy” dhe mbi 50 milionë albume të shitura në të gjithë botën. Në një renditje të bërë nga revista amerikane “Billboard” ajo u deklarua si “artistja e xhazit më e talentuar e dekadës 2000-2009″.

Albumi I saj debutues “Come Aëay ëith Me” (2002), u çertifikua me diamant duke arritur shitje rekord prej 26 milionë kopjesh.

 Më tej dolën “Feels Like Home” (2004), “Not Too Late” (2007), “The Fall” (2009), “Little Broken Hearts” (2012) dhe “Day Breaks” (2016).

E drejtëpërdrejtë dhe pa u shqetësuar se emocionet e saj mund të kuptohen gabim, Norah Jones flet në vargjet e këngës së saj të re për format e ndryshme të vetmisë: të jesh e vetmuar me veten tënde, të ndjehesh vetëm me njeriun e veçantë dhe të mbetesh vetëm pa miqtë kur ata nuk kanë mundësinë të të gjenden pranë. Kjo këngë është pjesë e albumit me titull “Pick Me Up Off the Floor” që doli në 12 qershor.

 

 

Tracklist Norah Jones “Pick Me Up Off the Floor”:

 1. How I Weep
 2. Flame Twin
 3. Hurts To Be Alone
 4. Heartbroken, Day After
 5. Say No More
 6. This Life
 7. To Live
 8. I’m Alive
 9. Were You Watching?
 10. Stumble On My Way
 11. Heaven Above

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...