Valery Gergiev në krye të rindërtimit të Konservatorit “Rimsky-Korsakov”

Ministria e Kulturës e Federatës Ruse do të japë 11 milionë euro (në rubla) për rindërtimin e Konservatorit Rimsky-Korsakov në Shën Petërsburg. Një gjë e tillë u bë e ditur nga RIA News e cila mbështetej në një deklaratë të zëvendës kryeministrit të Federatës Ruse Dmitry Chernyshenko.

Rinovimi ka nisur që prej vitit 2014 dhe që do të zgjasë deri në fund të vitit 2024. Punimet për këtë do të ndiqen kryemjeshtri sipas Putinit, Valery Gergiev, drejtori artistik i Teatrit Mariinski.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...