Suntory Hall në Tokio lancon plaftormën digjitale

Për përvjetorin e 35-të Suntory Hall në Tokyo jo vetëm që do të prezantojë një program tërheqës për gjithë vitin ku shfaqjet do të jenë të larmishme, por është duke lancuar edhe një plaftormë online. Fjala është për ‘Digital Suntory Hall’ që do të nisë të jetë në shërbim që nga prilli i vitit 2021. Sipas një deklarate për shtyp të organizatorëve “plaftorma do t’u mundësojë njërëzve nga e gjithë bota për të përjetuar sallën dhe koncertet nga rehatia e shtëpisë, pavarësisht distancave dallimeve në orare, apo gjuhës”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...