Tre Tenorët, së shpejti në skenën e Operës së Maqedonisë së Veriut

Mbrëmja e datës 15 prill, do të mirëpresë tre tenorët shqiptarë në skenën mjaft të përfolur në zhvillimet e fundit artistike të Maqedonisë. Përsëri, skena e Operës së Maqedonisë, mirëpret emrat e mëdhenj të artit operistik shqiptarë.

Figura me bagazh të madh artistik, si Josif Gjipali, Kastriot Tusha dhe Enea Çerashi bashkë me violinsitin e mirënjohur Zeqir Sulkuqi do shtojnë peshën e festivalit “Skena e Muzikës Serioze Shqiptare”.

Artistët që më sipër i theksuam, gjithësëcili tashmë kanë arritur stad të lartë artistike dhe përfaqësim dinjitoz brenda dhe jashtë vendit, duke qenë pjesë e orkestrave më në zë në vend dhe rajon.

Koncerti i 15 prillit, do jetë nën udhëhqjen e dirigjentit të mirënjohur Leonardo Kuadrini dhe orkestrës filhramonike të Universitetit të Arteve “Ibrahim Madhi” me drejtor artistik Isak Shehu.

 Jesir Hoxha

You may also like...

2 Responses

  1. Anonymous says:

    Enea Çerashi

  2. Përshëndetje! Ju faleminderit për ndërhyrjen! U kry!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...