Shtyhet edhe konkursi Menuhin 2020

Si rezultat i COVID-19 Trusti i Konkursit “Mehunin” dhe “Richmond Symphony” (Virginia, SHBA) kanë vendosur ta shtyjnë konkursin.

Konkursi “Menuhin” do të mbahet në muajin maj të vitit të ardhshëm nga data 13-23, 2021.

Të gjithë  konkurentët e përzgjedhur për edicionin e vitit 2020 janë ftuar të marrin pjesë në vitin 2021.

44 konkurentët do të marrin pjesë në të njëjtat kategori moshash, edhe pse ata mund të dalin nga grup-mosha e caktuar në vitin që pason.

Këtë vit konkursi prestigjoz  do të mbahej nga data 14 – 24 maj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...