Tagged: Renis Gjoka

0

Doli “Loja” nga Renis Gjoka

Si një dhuratë të bukur për fillim viti kantautori i i njohur Renis Gjoka solli për dëgjuesit e tij një projekt të ri muzikor. Në kanalin Youtube dhe në platformat e tjera dixhitale ndodhet...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...