Qeveria zvicerane masa pezulluese prej korona virusit

Media vendase dhe ndërkombëtare kanë bërë të ditur se Qeveria zvicerane anullon të gjitha aktivitetet e mëdha, përfshirë koncertet. Të gjitha aktivitetet që kanë më shumë se 1 mijë njerëz janë pezulluar deri më 15 mars në Zvicër.

Këshilli Federal mori këtë vendim për shkak të virusit korona. “Përparësia kryesore e qeverisë është të mbrojë popullatën”, është shprehur për mediat Ministri i Shëndetësisë Alain Berset.

Gjatë ditëve të fundit rastet janë përhapur gjerësisht në botë dhe vecanërisht në vendet fqinje, sidomos në Gjermani dhe Itali ku situata po përshpejton.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...