Studentët nga Kosova interpretojnë në sallën e Filarmonisë së Berlinit

Nga 2-5 Nëntor 2016 në Shkollën e Muzikës”Prenk Jakova” Gjakovë u zhvillua audicioni për në Berlin. Nga ky audicion u përzgjodhën Bimi Milla -aktualisht student në vitin e parë në degën e pianos dhe  Endrit Xërxa-Kitarë, student i vitit të tretë  pranë Universitetit “Hasan Prishtina”, Fakulteti i Arteve.  Më 31 Maj këta dy të rinj interpretuan në sallën kamertale të Filarmonisë së Berlinit.
Ky projekt u organizua dhe financua nga Frank Dodge/Spectrum Concerts Berlin si dhe nga Ministria e Arsimit dhe Ambasada e Kosovës në Berlin të cilët ndihmuan/financuan për këtë projekt.

/T.K./

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...