“Tjetra” nga Vesa Smolica

Me vargje dhe muzikë të shkruara nga këngëtarja Vesa Smolica ka dalë prej disa ditësh kënga me titull “Tjetra”. Këtë krijim Vesa e ka punuar me “Pinkmoon Creative” që ka përgatitur klipin shoqërues si dhe me PintSudios që kanë orkestruar dhe rregjistruar këngën.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...