The Weeknd do të këndojë në finalen e Super Bowl 2021

The Weeknd pritet të jetë protagonist i shfaqjes në intervalin e Super Bowl 2021. Në edicionin e 55-të që është edicioni i këtij viti që do të mbahet në 7 shkurt në Tampa në Florida.

The Weeknd, që është pseudonimi i Abel Makkonen Tesfaye i njohur kryesisht për falsetin e tij dhe tre herë i vlerësuar me “Grammy” kësaj here do të interpretojë ën një nga skenat më të mëdha të botës sa i takon publikut. Shfaqja në mes të ndeshjes është ndjekur nga qindra miliona spektatorë.

“Të gjithë në- ka thënë në një komunikatë- rritemi duke parë lojtarët më të mëdhenj të botës gjatë Super Boël dhe mundet vetëm të ëndërrosh për të qenë në atë pozicion. Jam I nderuar dhe entuziast për të qenë në qendër të kësaj skene të famshme”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...