“Takim” i këngës popullore qytetare në Elbasan

Me mbështetjen Ministrisë së Kulturës, Qendrës Kombëtare të Veprimtarive Tradicionale, Teatrit “Skampa” dhe Bashkisë së qytetit do të organizohet javën e ardhshme një aktivitet që ka në qendër muzikën popullore qytetare. Festivali dy ditor ka karakter garues dhe një juri e përzgjedhur do të vlerësojë pjesëmarrësit.

Ky është edicioni XVI i këtij aktiviteti dhe këtë vit do të mbahet në datat 10 dhe 11 mars 2020.

Festivali dy ditor  Folklorik Tipologjik Kombëtar i Këngës Popullore Qytetare në Elbasan do të vijë për publikun në orën 18.00 të së martës dhe së mërkurës së ardhshme.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...