“Sindolls”, binjaket shqiptare sukses në “The Voice of Italy”

Motrat binjake  Serena dhe Ina Sinani që njihen me emrin e skenës “Sindolls” janë paraqitur mbrëmjen e kaluar në skenën e edicionit 2019 të “The Voice of Italy”. Ato kënduan këngën “Shumë pis” të Era Istrefit dhe Ledri Vulës në versionin rrep të personalizuar sipas mënyrës së tyre. Të katër anëtarët e jurisë kthyen karriget e kuqe për të shprehur unanimisht pëlqimin e tyre ndaj këtij dueti madje pyetja e parë që u drejtuan ishte gjuha në të cilën ato kënduan. Vajzat i shkruajnë vetë këngët e tyre, ato thanë se “rrepin e kanë në vena”, dhe se zgjedhin që të shkojnë në ekipin e Gue-së.  Pequeno.

Në audicionet e fshehura vajzat Sindolls bënë qe të  katër anëtarët e jurisë, Gigi D’alessio, Morgan, Gue Pequeno dhe Elettra Lamborghini, të kthehen për to. Të shpresojmë më të mirën dhe urojmë suksese për to!

 Ndiqni në vijim interpretimin e tyre në talent show që këtë vit drejtohet nga Simona Ventura.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...