Shkodra mirëpret Festivalin e Këngës Qytetare“Luleborë”

Sonte, të shtunën e datës 10 tetor 2020  do të mbahet në Shkodër Festivali i Këngës Qytetare“LuleBorë”.

Nën drejtimin e gazetarit Enkel Demi ky Festival do të vijë nën regjinë e Rita Gjeka Kacarosit.

Përgjegjës për drejtimin artistik janë: Roland Guli dhe Ilir Zoga.

Edicioni i këtij viti pritet të ketë 21 krijime të reja muzikore.

Koncerti nis në orën 19.00.  Ky aktivitet organzohet nën kujdesin e Bashkisë së Shkodrës.

Në kushtet e pandemisë, festivali do të zhvillohet në oborrin e teatrit.
Spektatori do të jetë në numër të kufizuar dhe i ftuar.

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...