Rikthimi plot shkëlqim i Arenës së Veronës

Traviata, Aida, Trovatore, Karmen, Toska, pra pesë nga veprat lirike më të njohura dhe më të shquara me zëra nga më të mëdhenjtë si: Anna Netrebko, Placido Domingo, Leo Nucci, Vittorio Grigolo, Aleksandra Kurzak, Jusif Eyvazof, Saioa Hernandez, Maria José Siri etj., kështu kthehet Arena e Veronës. Sezoni i ri pritet të shkëlqejë me shfaqje që nisin nga 21 qershori që do të vazhdojnë deri në 7 shtator nën drejtimin e të ngarkuarës dhe drejtores artistike Cecilia Gasdia dhe nën drejtimin muzikor të Daniel Oren që do të jetë në podium për 25 mbrëmje.

Arena do të kthehet ashtu siç i thoshin njëherë e një kohë Skala e verës, kur vinin e këndonin zërat më të shquar”,-  ka thënë kryetari i Bashkisë. Ai pohon se deri tani janë shitur thuajse 100 mijë bileta që do të thotë 23 mijë spektaktorë më shumë krahasuar me vitin 2018.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...