Rikthehen të enjtet muzikore të “San Marselit”

Rikthehen koncertet “Të enjtet e San Marselit”!

Duke respektuar hapësirat e kërkuara, me maskë të detyrueshme dhe me një numër të ulur vendsh, publiku ftohet ta ndjekë këtë koncert pa pagesë.

Koncerti për piano solo dhe pjesë operistike do të mbahet sonte në mbrëmje ne orën 19.00.

Kjo enjte do të bashkojë në skenë pianisten e njohur shqiptare Maniola Camuset Trebicka, këngëtaren lirike, mexo-sopranon e Operës së Bordosë Laure Vermeulin dhe pianistin dhe drejtor i orkestrave me famë ndërkombëtare  Marc Trautmann.

Për shkak të numrit të kufizuar të vendeve, organizatorët i bëjnë me dije publikut të njoftojë rezervimin.

Adresa ku do të mbahet koncerti është:
Lutheran Church St. Marcel
24 rue Pierre – Nicole
75005 Paris

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...