Ricky Martin sjell klipin e këngës “Tiburones”

Thuhet shpesh se dashuria mund të ndryshojë cdo gjë.

Ricky Martin na e shpreh këtë edhe në klipin e këngës “Tiburones”. Këngëtari është edhe kompozitori i këngës bashkë me Oscar Hernandez.

Paqe, bashkim dhe dashuri – këto ëndërronte Xhon Lenon, këto ëndërron dhe Martin.

Kjo baladë na sjell në kujtesë gjërat vërtetë më të rëndësishme në jetë. Klipi është rregjistruar në Porto Riko. Martin është shprehur se si kënga ashtu edhe klipi synon të përcjellë të gjitha llojet e emocioneve, enregjinë dhe përjetimet që janë të rëndësishme kur jemi bashkë si njerëz”.

Vargjet e këngës përcjellin mesazhin e bashkimit. Me origjinë nga Porto Riko Ricky Martin është nga këngëtarët e muzikës latino-pop më popullorët në botë.

Ai ka një karrierë që shtrihet në 20 vjet dhe ka shitur mbi 70 milionë albume.

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...