QIK – Shkup hap aplikimet për programin e vitit 2018

Qendra Informative Kulturore – Shkup, ka hapur konkursin për programin e vitit 2018. Programi përfshin ekspozita të artit, promovime të librave, koncerte klasike, shfaqje teatrore dhe të tjera, Sektori i Muzikës  informon të gjithë të interesuarit për koncerte solistike, muzikë dhome, ansamble për performancë, të aplikojnë me CV ku të jenë paraqitur programi i koncertit, data… në kuadër të programit të QIK-ut 2018.  Artistët që kanë marrë pjesë gjatë vitit 2017 nuk pranohen në këtë aplikim. Paraqitja për të gjithë të interesuarit do të zgjasë deri me datën 15 Nëntor, 2017.  Për më shumë, të gjithë të interesuarit mund të shkruajnë në: e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com (sektori i muzikes).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...