Qershori çel rregjistrimet për nxënësit në shkollën artistike “Jordan Misja”

Për të gjithë nxënësit e interesuar të ndjekin studimet në Shkollën Artistike “Jordan Misja” në Tiranë, njoftohet se në qershor do të nisë faza e parë e rregjistrimeve.

Ato do të çelen për të gjithë nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e 10-të.

Rregjistrimet do të nisin në dhjetëditëshin e dytë të muajit që vjen e do të vazhdojnë deri në datën 3 korrik.

Degët e kësaj shkolle në të cilat nxënësit mund të rregjistrohen janë:

arti muzikor: kanto – këngëtarë për klasën e 10-të dhe  harqe violinë, për klasën e 1-rë deri në të 10-të;

arti pamor: pikturë për klasën e 10-të.

Faza e parë e rregjistrimeve në deget e sipërpërmendura është:  20 qershor  -3 korrik.

/Opusalb/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...