Prezantohet ekipi i Festivalit të 59-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar

Në prani të autorëve, interpretuesve dhe gazetarëve te kultures Drejtori i Festivalit të 59-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, Martin Leka, ka prezantuar disa ditë më parë ekipin organizator të këtij edicioni.

Regjizori i Festivalit të vitit 2020 do të jetë  Pali Kuke, skenari i është besuar gazetarit Blendi Salaj. Në drejtim do të jenë aktorja Jonida Vokshi dhe skenaristi Salaj.

Festivali këtë vit do të mbahet midis datave 17-26 dhjetor, në varësi të kushteve të diktuara nga pandemia dhe moti.Për shkak të rrethanave të krijuara nga COVID- 19 Festivali do të mbahet në mjedis të hapur, pranë sheshit “Italia” në kryeqytet. Interpretuesit kanë mundësi të përcjellin këngën e tyre artistiksht, nëpërmjet interepretimeve që do të lejojnë jo më shumë se 7 persona në skenë, përfshirë këngëtarin, duke respektuar protokollin e masave anti-covid të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...