Përurohet salla e re e koncerteve të Filarmonisë së Maqedonisë

Filarmonia e Maqedonisë e ka nisur sezonin 2017-2018 në mjediset e reja të sallës së koncerteve. Kjo sallë u përurua  me koncertin për piano dhe orkestër të Çajkovskit. Për të shënuar këtë çast festiv, koncerti i datës 26 tetor 2017 u titullua “Fillim i ri”. Në koncertin e Çajkovskit, interpretoi  pianisti Dino Imeri dhe orkestra u drejtua nga Borjan Cenev. Të tjera vepra në program  ishin  “Shatërvanët e Romës” nga Otorino Respigi dhe “ TilL Eulenspiegel” op. 28 e Rikard Shtraus.

Nëse në Kosovë salla e re e Bibliotekës Universitare është tashmë përfunduar, në Maqedoni salla u përurua me këtë rast, shpresojmë që së shpejti të kemi dhe ne një sallë të mirë për Teatrin e Operës dhe Baletit.

/E.B./

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...