Një këngë e re nga Whitney Houston

Diku në fillimet e viteve 90 Whitney kishte rregjistruar një version të saj sipas këngës së Steve Winwood me titull “Higher love”.

Kjo këngë nuk u transmetua asnjëherë por mbeti pjesë e edicionit japonez të albumit „I’m Your Baby Tonight” të vitit 1990.

Kënga është sjellë remix nga Kygo dhe tingëllon shumë mirë sidomos në këtë fillim vere dhe me siguri do të kthehet në një sukses të vërtetë.

Ky informacion ka dalë në Instagramin e Clive Davis që njihet edhe si mentori i së paharruarës Whitney dhe ai që e zbuloi këtë yll drejt suksesit.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...