Nga Vjena koncerti i Kuartetit “Auner”

Këtë të shtunë të datës 20 qershor në orën 20.00 drejtëpërdrejtë nga Vjena do të përcillet koncerti i Kuartetit “Auner”.

Koncerti me vepra nga Moxart, Beethoven dhe Grig mund të ndiqet online. Të gjithë adhuruesit e muzikës së dhomës mund t’i bashkohen përmes një kodi.

Ky koncert mbahet në Pallatin “Auersperg” të Vjenës dhe është pjesë e Festivalit të muzikës së dhomës “Beethoven”.

Në Shqipëri kjo mundësi vjen përmes Ambasadës Austriake.

Kjo shfaqje vjen pas një kohe të gjatë ndërprerjeje dhe është një ngjarje e gëzuar për të gjithë artdashësit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...