MTV fshin emrin e Majkëll Xheksonit nga çmimi i famshëm

MTV fshin emrin e Majkëll Xheksonit nga çmimi i famshëm Vanguard Award.

Gjatë ndarjes së çmimeve të MTV me çmimin e karrierës këtë vit u nderua Missy Elliot.

Por shumë njerëz nuk e dinin se nga ky çmim u hoq emri i Mbretit të muzikës Pop dhe tashmë çmimi mban emërtimin “Video Vanguard”.

Por gjatë ceremonisë së pranimit Missy ju referua trofeut me emrin e vjetër.

Fjalët e shpërndara mbi këtë nismë nisën të shpërndaheshin në fillim të korrikut dhe u konkretizuan edhe pse emërtimi ka nisur prej vitit 1991. MTV vendosi të ndryshojë emrin pikërisht pas dokumentarit „Leaving Neverland”.

Për  këtë ndryshim, nuk është bërë asnjë deklaratë zyrtare  por në fjalimin e pranimit të artistes që MTV nuk e ndryshoi në asnjë çast- ajo ju drejtua çmimit me emërtimin e vjetër.

Missy falënderoi Xhanet Xhekson për miqësinë që ajo i ka dhënë.

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...