Mesazh dashurie nga Alban Skënderaj

Alban Skënderaj ka sjellë pikërisht më 14 shkurt këngën e re me titull:  “Çdo ditë një Shën Valentin”.

Balada e dashurisë mban firmën e tij si kantautor. Vargjet dhe muzika janë shkruar nga Skënderaj ndërsa për orkestracionin është kujdesur  Julian Feifel.

Kënga shoqërohet edhe me klip punuar nga DIGITALB. Në klip përveç protagonistëve  shfaqen edhe peizazhe të ndryshme nga vendi.

Ndiqeni këtë dedikim dashurie nga Alban Skënderaj:

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...