Kori i fëmjëve “Vita” dhuratë kartolinën e fundvitit

Festat e fundvitit vijnë shpesh me urime nga fëmijët si kartolina përshëndetëse. Në këtë vit të pazakontë fëmijët janë ata që na sjellin më shumë gëzim nga bota e tyre e çiltër.

Një grup vogëlushësh nga Prishtina kanë kryer këto ditë një video për festat e fundvitit.

Duke interpretuar këngën e njohur “Zilja tring” kori i fëmijëve “Vita” ka dhuruar për të gjithë bashkëmoshatarët e vetë por edhe për të rriturit kudo, një atmosferë të gëzueshme.

Kori “Vita” në Prishtinë ka për qëllim angazhimin e fëmijëve në fushën e këndimit, zbulimin dhe identifikimin e fëmijëve të talentuar.

Videon e rregjistruar me këtë rast  mund ta ndiqni në : www.tickmedia.com ose në: https://fb.watch/2D7IHdX23v/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...