Konkursi Ndërkombëtar i Flautit Kobe (KIFC) shpall udhëzimet për edicionin e dhjetë

Kobe International Flute Competition (KIFC) ka njoftuar udhëzimet e aplikimit për edicionin e dhjetë që do të mbahet nga data 26 gusht deri në 5 shtator në Kobe Hyogo të Japonisë.

 I vlerësuar lart si një nga konkurset që prodhon më shumë flautistë nga ata që ndodhen në krye të sallave ndërkombëtare KIFC po rikthen  si anëtarë jurie pesë nga të vlerësuarit që u bënë edhe flautistë dhe profesorë ndërkombëtarë: Petri Alanko, Sarah Louvion, Ayako Takagi, Arife Gülsen Tatu, Henrik Wiese.

Konkursi Ndërkombëtar i Flautit Kobe u themelua në vitin 1985 dhe mbahet çdo katër vjet. Pas tre dekadave që nga themelimi KIFC ishte gati të pezullonte edicionin e nëntë në 2017 falë vendimit të Bashkisë së Qytetit Kobe për të anulluar fondet publike për KIFC. Qyteti shqetësohej për varësinë e lartë të këtij aktiviteti nga fondet publike dhe për njohjen e pakët që kishte në radhët e qytetarëve të tij.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...