Koncerte dhe turne që nisin dhe mbyllen në Itali

Shumë koncerte të rëndësishme jo vetëm verës por edhe gjatë shtatorit që ose lidhen me mbyllje ose me nisje turnesh. Në 7 shtator në Romë do të jetë Thegiornalisti qëe mbyllin turneun Love me një festë në Circo Massimo. Po ashtu mbyllet edhe turneu për Raf dhe Tozzi që do të interpretojnë në  Arenën e Veronës.

Po ashtu edhe Il Volo që festojnë 10 vitet e karrierës në 24 shtator. Në datën 21 shtator Jovanotti  do të mbarojë edhe turneun në plazh. Në 26 shtator nis turneu për Coez dhe È sempre bello. Po kështu Marco Mengoni që është duke vazhduar turneun Atlantico. Në 11, 12, 14 shtator do të jete në Arenë e Veronës Eros Ramazzotti.

Në datat 23 dhe 24 shtator në Forum di Assago do të jetë Michael Bublè. Nga data 24 nëntor do të jetë Mika me Il Revelation tour. 12 data për të dhe e para është në Torino. Në 1 nëntor do të jetë në Romë Renato Zero. Rikthehet Elisa në 25 nëntor në Torino dhe Modà në 12 dhjetor në Bolonjë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...