Koncert në Tiranë i trios në piano, violë dhe klarinetë

Ata janë të dy instrumentistë që kanë kryer studimet e larta në Akademinë e Arteve në Tiranë, sot Universiteti i ARTEVE. Më tej të dy instrumentistët Baha  vijuan specializimet pasuniversitare në shtete të ndryshme.

Ata kane marrë pjesë në gara të ndryshme muzikore ku janë vlerësuar edhe me cmime. Të dy instrumentistet mbajnë koncerte pervecse solo, edhe në kuadër të  ClaVio Trio.

Sonte klarienisti Rodolf Baha dhe violistja Sonila (Dunga) Baha do të  interpretojnë në Tiranë bashkë me pianistin e njohur Derek Han.

Koncerti do të mbahet në orën 19.30 në sallën “Tonin Harapi” të Liceut Artistik “Jordan Misja”.

Në program do të jenë pjesë nga: Brams, Shubert dhe Moxart.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...