Koncert në Paris i dy instrumentistëve shqiptarë

Më 5 dhjetor 2019 në Paris në ÉGLISE LUTHERIENNE SAINT -MARCEL 75005 do të bashkohen nën tinguj dy instrumentistët shqiptarë Maniola Camuset Trebicka dhe Vlorent Xhafaj.

Kjo duo në piano dhe violonçel do të interpretojë veprën “Waldesruhe” opus 68 nga Dvorak,  sonatën për violonçel dhe piano opus 5 nga Beethoven dhe sonatën për violinë e piano në la minor nga Duparc.

Koncerti të enjtes nis në orën 19.00. Hyrja për të interesuarit është e lirë.

Koncerti titullohet: Les Jeudis de Sant-Marcel.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...