Kastriot Tusha & Friends sjell koncertin”America the Beautiful”

Sonte në mbrëmje duke nisur prej orës 20.30 në Amfiteatrin e Liqenit Artificial të Tiranës do të mbahet koncerti Gala me titull: “America the Beatiful”, Kastriot Tusha and firends.

Drejtor Artistik i Aktivitetit është Prof. Dr. Isak Shehu, Dekan i Fakultetit të Muzikës në Universitetin e Arteve. Në skenë me tenorin Tusha, edhe ai pedagog në Universitetin e Arteve do të jenë emra të njohur të kantos në Shqipëri si:  Suzana Frashëri, Eva Golemi, Josif Gjipali etj.

Në program do të jenë të ftuar të veçantë instrumentistët e Bandës së Forcave Ajrore e SHBA-së në Evropë ” Wings of Dixie”.

Merr pjesë edhe Orkestra Frymore e Universitetit të Arteve nën që do të interpretojë nën drejtimin e Petrika Afejzolli.

Në program janë përzgjedhur suksese të njohura ndërkombëtarisht si:

Memory – Andrew Lloyd Webber
The Phantom of the Opera – Andrew Lloyd Webber
Tonight Tonight – Leonard Bernstain
All I ask of you – Andrew Lloyd Webber
Summer Time – George Gershwin
Sway – Michael Bubble
Can’t help falling in love – Elvis Presley
My way – Frank Sinatra
New York – New York
Clap Yo’ Hands – George Gershwin
“America the Beautiful” – Karmen Dragon

Në program janë pjesë instrumentale dhe orkestrale nga orkestra U.A. dirigjent Bujar Alliu.

HYRJA E LIRË

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...