Ishte 2 qershori i vitit 1966 kur Sinatra…

Në 2 qershorin e vitit 1966 Frank Sinatra pushtoi klasifikimin e shitjeve në Britaninë e Madhe me këngën “Strangers In The Night”, që ishte edhe kënga e tij e dytë që arrinte majat e klasifikimeve në anën tjetër të Atlantikut. Frank Sinatra e kishte rregjistruar këtë krijim në 11 prill të vitit 1966.

Kjo këngë i dhuroi atij 4 çmime “Grammy” dhe thuhet se ishte pikërisht pjesa që i dha një hop karrierës së tij. Thuhet se vetë Sinatra nuk është se e ka dashur këtë këngë dhe as nuk e ka konsideruar ndonjëherë si të veçantë, ndërsa kur ka parë se kënga “Strangers in the Night” kapi majat e klasifikimeve, kishte  deklaruar se kishte mbetur i tronditur.

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...