“Il trovatore” katër mbrëmje verdiane në Tiranë

Duke nisur nga e mërkura e tetë majit e në mbrëmjet ne vijim për publikun në Tiranë do të vijë shfaqja “Il trovatore” e  kompozitorit Xhuzepe Verdi. Më 8,9,10,11  maj në Pallatin e Kongreseve kjo vepër premierë fton admiruesit e muzikës operistike të ndjekin në skenë solistët e Teatrit të Operës dhe Baletit.

Orkestra do të drejtohet nga dirigjenti Sebastiano Rolli, ndërsa regjizor i shfaqjes është Mariano Bauduin. Në rolet kryesore do të gjejmë Eva Golemin, Dorina Selimaj, Vikena Kamenica e Armando Likaj, Ivana Hoxhën e Bledar Domin etj. Shfaqja fillon në orën 19.00 dhe për të gjithë të interesuarit shitja e biletave vazhdon.

/Opusalb/

You may also like...

2 Responses

  1. Peggy Singleton says:

    How do I get tickets to Il Trovatore?

  2. Hello! Thank you for the message! The tickets can be found at the Palace of Congress each day from 10.00 – 20.00!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...