Hapur aplikimet për Çmimin e Barcelonës 2021

Prej datës 1-5 prill 2021 në Spanjë do të organizohet Konkursi Ndërkombëtar “Barcelona Dance Award”.  Ky aktivitet synon të afrojë të gjitha shkollat, kompanitë dhe grupet në mbarë botën. Pjesë e këtij aktiviteti do të jenë: kërcimet, baleti e çdo lloj tjetër i artit të vallëzimit, prezantimet e ekipit të valleve, mundësi për uorkshope dhe konkurse ndërkombëtare të vallëzimit

Të interesuarit për më shumë informacion rreth programit dhe tarifave mund të kontaktojnë në email: barcelonadanceaward2021@gmail.com.

Për më shumë informacion mund të vizitoni faqen në internet: http://www.dancegrandprix.org/ProgramBarca.html

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...