Gjigandi teknologjik sjell “Apple Music TV”

Artistët bashkëkohorë do të kenë tashmë edhe një platformë të re promovuese. “Apple” ka lancuar “Apple Music TV”, një kanal kushtuar plotësisht aktualitetit muzikore, që transmeton 24 orë çdo ditë.

Publiku do të ketë mundësinë të ndjekë videot e reja, përcjelljet në livestream të artistëve më në modë, intervista dhe klasifikimet muzikore.

“Një listë e jashtëzakonshme e artistësh që mund t’i ndjekësh në një ditë cfarëdo mund të përfshijë: Drake, Dua Lipa, BTS, Billie Eilish një miks suksesesh bashkëkohore.

Kjo është një mënyrë e bukur për adhuruesit e muzikës për të ndjekur lancimet më të mëdha të kësaj kohe në një mënyrë të qetë, lehtë për t’u konsumuar duke ndjekur Apple Music në aplikacionin e TV” ka thënë Rachel Neëman, Drejtori i Përgjithshëm i Editorialeve dhe i Përmbajtjes  në  Apple Music

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...