Fundjava sjell Elina Dunin në Prishtinë

Fundjava pret në Prishtinë një nga këngëtaret e dashura shqiptare Elina Dunin. Më 22 qershor, tek “Koshat” e parkut të Gërmisë Elina dhe miqtë do të ftojnë adhuruesit e muzikës së tyre në një mbrëmje muzikore edhe grupe të sapoformuara të të rinjve të muzikës alternative.

Asgjë Sikur Dielli, SYTË, Kalàscima, Les Coureurs de Rempart, Rubin Beqo dhe Ylli Megi- këta janë disa nga muzikantët që do të interpretojnë të shtunën.

Për të gjithë të interesuarit biletat gjenden në Kioskën e Informacionit në sheshin “Zahir Pajaziti” dhe në “Rave Travel”.

/Opusalb/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...