Finneas O’Connell një këngë për pasojat negative të internetit

Finneas O’Connell që është edhe 6 herë fitues i cmimeve Grammy dhe vëllai i Billie Eilish është rikthyer me një pjesë shumë domethënëse të titulluar : “Nuk mund të pres të vdes”. Është fjala për marrëdhënien e tij me internetin dhe pasojat negative që mund të sjellë mjedisi online.

 Kjo është kënga e tij e dytë për vitin 2020. Muajin e kaluar ai i gëzoi ndjekësit e vetë më këngën “What they’ll say about us”. Pasi kompozoi shumë këngë të suksesshme për të motrën ai po përqëndrohet në përmirësimin e karrierës së tij solo.

 “Më gëzon fakti se kjo këngë mund të ketë vlerë për këdo që e dëgjon por për mua kënga flet për marrëdhënien time me internetitn. Sidomos në një vit elektoral. Sidomos në kohën e pandemisë. Ndonjëherë interneti më ben të qesh, ndonjëherë më bën të qaj, e ka raste kur më bën të shpresoj. Por ndonjëherë më bën edhe të dua të vdes”, ka thënë Finneas në një komunikatë.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...