Eno Peçi me “Exil” shfaqje në Kosovë

Shfaqja me titull “Exil” që ka për autor balerinin dhe koreografin e njohur Eno Peçi do të vijë premierë  të enjten e 5 dhjetorit në Kosovë.  Publiku i Prishtinës do të ketë mundësinë ta ndjekë këtë shfaqje edhe të premten. Kjo shfaqje është premiera e katërt për Trupën e Baletit Kombëtar të Kosovës.

Dy vjet më parë balerini dhe koreografi i njohur solli  në Shqipëri shfaqjen “Exil – Déjà vu.

Dy shfaqjet u mbajtën në prag të festës kombëtare në orën 19:00 në sallën “Universitetit të Arteve” në Tiranë.  Kjo premierë absolute baleti me titull “Exil – Déjà vu”, vihej në skenën e Tiranës me koreografi të balerinit Eno Peçi. Artisti i njohur  interpretoi edhe si solist në dy pjesët bashkëkohore të krijuara prej tij, së bashku me solistët e trupës së baletit të TKOB: Adela Muçollari, Ledia Sulaj, Ervis Nallbani etj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...