Emeli Sande në kolonën zanore të “X-Men: Dark Phoenix”

Këngëtarja britanike e cila ka qenë për koncert edhe në Tiranë ka shkruar një këngë që ndodhet në kolonën zanore të filmit “X-Men: Dark Phoenix”. Kënga e re titullohet “Extraordinary being” do të jetë edhe në albumin e saj të ri që pritet të dalë në 21 qershor.

Filmi do të dalë në 7 qershor dhe ka në qendër historinë e Jean Grey, që nis të zhvillojë fuqi të mëdha që e korruptojnë dhe e shndërrojnë në “Dark Phoenix”.

Emeli Sande nisi në skenën muzikore në vitin 2012 që në Amerikë u nderua dhe me album të platintë.

Këngëtarja njihet edhe si kompozitore në skenën britanike dhe luan në shumë instrumente. Ajo ka shkruar këngë për: Alicia Keys, Rihanna dhe Katy Perry.

Kjo kolonë zanore ndërthur muzikën R&B të ’80 dhe ’90 dhe me pjesë moderne dhe piano që shkojnë drejt tek e veshi i dëgjuesit.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...