Dy shqiptarë bashkë në tregun ndërkombëtar të muzikës

Prej kohësh këngëtarja Eleni Foureira është pjesë e muzikës jo vetëm në vendin fqinj, Greqinë por edhe më gjerë. Përveç këngëve të shumta të saj ajo liston edhe disa bashkëpunime ndërkombëtare me emra të njohur të muzikës si Dan Balan, Mike, këngëtarin latin Maluma etj.

Këtë herë në bashkëpunim e ka ftuar një tjetër këngëtar shqiptar i cili gjithashtu e ka zhvilluar karrierën e tij muzikore jashtë vendit. Bëhet fjalë për Klejdi Llupën ose siç e njohin të gjithë Claydee. Ai vetëm para pak kohësh së bashku me Eleni Foureira kanë sjell një këngë mjaft ritmike e sensual e cila titullohet “Louqita”.

Kënga është në gjuhën spanjolle, muzika është e vetë Claydee Llupa në bashkëpunim me Ted Economou, teksti është përsëri i Claydee, Elenie Foureira, Emy Perez dhe Berto Lazaropulos.

Një këngë verore e cila edhe pse pak kohë ka dalë në kanalin e You Tube ka arritur të marrë 4,302,901 views dhe 717,609 subscribes.

 

 

/Matilda Gjika/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...