Dua Lipa sjell këngën e re “Hallucinate”

Në datën 10 korrik Dua Lipa ka bërë të njohur përmes një klipi edhe këngën e saj të re me titull “Hallucinate”.

Kjo këngë është një rikujtim i muzikës disko dhe shoqërohet me një klip të animuar. Ilustrimet grafike shoqërojnë halucinacionet që përshkruhen në vargjet e këngës.

“Hallucinate është këtu”!U krijua me shumë dashuri ne kohën e karantinës. Falënderoj shumë grupin që më ndihmoi të sjell në jetë këtë ide: Lisha Tan, The Mill, Caroline Clayton, Charm LaDonna…shpresoj t´ju pëlqejë dhe të keni një udhëtim të këndshëm”, ka shkruar Dua.

Kjo këngë ndodhet në albumin me ndikime disko me titull “Future Nostalgia” që përfshin edhe këngë të tilla si: Don´t start noë apo “Physical”.

Lancimi i albumit të Duas do të ndodhte në datën 3 prill,  por për shkak të pandemisë Dua mori vendimin ta nxirrte më shpejt në treg.

Albumi doli në datën 27 mars me shpresën për të na nxjerrë disi nga gjendja e stresit apo e ankthit.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...