DJ Dagz, DJ PM dhe Vesa Smolica risjellin këngën e njohur

Edhe një këngë tjetër e njohur nga repertori i këngëve të interpretuara vite më parë rikthehet për publikun.

Kësaj here është fjala për këngën me titull  “Mora Testin” që njihej gjerësisht e kënduar nga e mirënjohura Nexhmije Pagarusha.

Për këtë këngë kanë bashkëpunuar producentët Rrzon, DJ Dagz dhe  DJ PM me këngëtaren Vesa Smolica.

Vesën e kemi dëgjuar disa muaj më parë kur ajo solli në treg këngën më titull “Tjetra”.

Kënga shoqërohet me një klip që paraqet bukuritë natyrore shqiptare ndërsa dëgjohet edhe zëri i Vesës.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...