Ansambli Popullor sjell sonte “Në gjurmët e të parëve tanë”

Ansambli Popullor do të çelë  sonte sezonin artistik 2020/202.  Koncerti i kësaj mbrëmjeje titullohet:  “Në gjurmët e të parëve tanë”.

Ky koncert vjen në kuadër të Javës së Trashëgimisë Kulturore me repertor nga zona e Shqipërisë së Mesme.

Do të interpretojnë  Orkestra , Grupi i Valleve dhe Kori i Ansamblit Popullor, si dhe solistët Iris Bega, Artan Shabani, dhe Aranit Hoxha.

Hyrja është e lirë. Koncerti mbahet në oborrin e  Muzeut Historik Kombëtar.

Në program:

Dueti i Tiranës

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Shëngjergjit

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Trio e Shupalit

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Fajës

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Xhemal Laçi

Interpretojnë:

Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Lejla Agolli

Interpretojnë:

Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Isha vetëm tuj mendu

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu ke guri që bon xixa

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu’ aty ke shtatë zymbylat

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

– Me fytyrë të qeshur

Interpretojnë:

Aranit Hoxha – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Për nji mot e gjysëm viti

Interpretojnë:

Aranit Hoxha – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Orkestrale e Shqipërisë së Mesme

Interpretojnë:

Artan Shabani – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...