“Albautori” thërret Mbledhjen e Jashtëzakonshme të Asamblesë së Përgjithshme

Nëpërmjet një thirrjeje njoftohet Mbledhja e Jashtëzakonshme e Asamblesë së Përgjithshme të Agjencisë “Albautor”.  Ditën e enjte, datë 29.10.2020, ora 17:00 do të zhvillohet Mbledhja e Jashtëzakonshme e Asamblesë së Përgjithshme të Agjencisë Albautor

Adresa ku do të mbahet mbledhja është: “Qendra Rinore e Tiranes”, në krah të Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë, afër Ish Lidhjes së Shkrimtareve, Rruga e Kavajës, Tiranë.

Ndërkohë anëtarëve të Asamblesë ju është dërguar edhe një material bashkëlidhur ku paraqitej një shpjegim më i gjerë mbi temat e diskutimit në Asamblenë e Jashtëzakonshme.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...