10 këngët që britanikët nuk dëshirojnë t’i dëgjojnë gjatë festave

Anglezët i janë nështruar një sondazhi dhe kanë dhënë 10 këngët që nuk duan t’i  dëgjojnë  gjatë festave të fundvitit. Sipas tyre këto janë këngë që edhe i nervozojnë.

Në vendin e parë anglezët kanë vendosur: Mariah Carey – „All i want For Christmas Is You”.

Pak njerëz e dinë se kjo këngë i dha Mariah Carey mbi 50 milionë dollarë vetëm nga të drejtat e autorit.

Në këtë renditje disa vende më sipër qëndron grupi “Wham” me këngën „Last Christmas”.

Shumica e këngëve të dimrit janë këngë që janë shprëndarë vetëm në Britaninë e Madhe.

Ky sondazhi u krye nga  Huaëei ndërsa bëhej gati të hidhte në treg kufjet “FreeBuds”.

Kompania kineze donte të dinte se cilën melodi festive nuk donin ta dëgjonin më gjatë festave.

Ja ku është edhe renditja:

 

  1. The Andrews Sisters – Jingle Bells
  2. Eartha Kitt – Santa Baby
  3. Jackson 5 – Santa Claus is Coming to Town
  4. Tom Jones Featuring Cerys Matthews – Baby It’s Cold Outside
  5. The Pogues Featuring Kirsty MacColl – Fairytale Of New York
  6. Wham! – Last Christmas
  7. Merry Xmas Everybody – Slade
  8. I Wish It Could Be Christmas Everyday – Wizzard
  9. Do They Know It’s Christmas? – Band Aid
  10. All I Want for Christmas is You – Mariah Carey

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...