Sakari Oramo deri më 2023 me “BBC Symphony Orchestra”

Orkestra e BBC-së ka njoftuar zgjatjen e kontratës të Dirigjentit shef Sakari Oramos deri në fund të sezonit të BBC  Proms në vitin 2023.

Dirgjenti finlandez tashmë 54 vjeçar e mori këtë pozicion që në vitin 2013, kohë kur para tij ishte Jiri Belohlavek. Ai është njëkohësisht edhe Dirigjenti Shef dhe Këshilltari Artistik i: Orkestrës Mbretërore Filarmonike të Stokholmit dhe Dirigjent Nderi i Orkstrës Simfonike të Radios Finlandeze.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...