Testime të shpejta dhe falas për Orkestrën Simfonike të Londrës

Firma”DnaNudge”, që zhvillon testimet e shpejta falas ka njoftuar një partneritet të veçantë me Orkestrën Simfonike të Londrës (London Symphony Orchestra). Falë këtij partneriteti mundësohet testimi falas i orkestrës së përbërë prej 120 muzikantëve.

DnaNudge, zhvillon testet e kovidit që jep rezultatin brenda një orë. E gjithë orkestra i ka plotësuar testet para se të niste provat e para të këtij sezoni.

Testimet do të bëhen rregullisht për pjesën tjetër të vitit pikërisht për të mbështetur zhvillimet e programit të paracaktuar të sezonit koncertor të vjeshtës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...