Tetori Muaji i muzikës klasike

Tetori është Muaji i Muzikës kasike.  Opusalb do të publikojë koncertet më të mira që organizohen në botë si e vetmja mënyrë për tu intonuar në kkakofoninë e gjendjes së sotme në muzikën tonë. Përmes tyre ne do të shpërndajmë ide të vlefshme të cilat të paktën do të na bëjnë të mendojmë pak më gjatë, mbi organizomin, menazhimin dhe suportin që duhet ti bëjnë muzikës institucionet shtqtërore.

Dhe si pjesë e festimit tonë të vazhdueshëm me muzikën më të mirë në botë, ne do të postojmë me pak koment shfaqje ekskluzive me artistë të mëdhenj të kohës.

Ky është pianisti i habitshëm 22-vjeçar Victor Maslov, duke provuar në Sallën e Koncerteve Amaryllis Fleming në Royal College of Music, të Londrës me Orkestrën Simfonike të Kolegjit Mbretëror

Ai luan koncerti nr 3 të Sergei Rahmaninovit për piano e orkestër.

 Ndoqeni!

Opusalb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...