Tinguj të rinj perkusivë

Së fundi në panairin e Berlinit për shpikjet elektronike muzikore, që është hapur këto ditë mund të shihen me dhjetra aparate të rinj që u takojnë shpikjeve të fundit. Ndër dhjetra aparateve të është dhe  një aparat digjital 12 trakësh për tingujt perkusivë që është e mundur të lidhet me kompiuterin Mac apo PC. Tingujt perkusivë po marrin gjithnjë terren më muzikën e sotme dhe kërkesa për autenticitetin e tyre është gjithnjë e më e lartë. Ky aparat, apo sintetizator quhet IK Multimedia UNIO Drum.

Opusalb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...